Home >> bedrijfsprofiel >> Wat doen wij voor u

Wat doen wij voor u

De klant centraal

Benseng International is bij uitstek een klantgerichte organisatie. Dit houdt bij ons in, dat vanaf het allereerste contact de behoefte van de klant centraal staat. Hierbij laten we de klant een sturende rol vervullen.

Expertise

Als oprichters van Benseng International hebben we gedurende 12 jaar kennis en ervaring opgedaan met alle aspecten van de ginseng keten. In vertikale richting hebben we specialistische expertise over de teelt, de verwerking, processing en vermarkting van ginseng grondstoffen, halffabrikaten en consumentenproducten. In horizontale richting is veel kennis en ervaring beschikbaar van en over verkoop en het gebruik van ginseng aan en door consumenten, detaillisten, groothandelaren en fabrikanten van voedingssupplementen en functional food in zowel de humane als de dierlijke sector.

"Think Global, Act Local"

Ondanks het feit dat Benseng International qua omvang een kleine speler in de markt is, hebben we toegang tot elk ginseng productiegebied in de wereld. Of het nu de traditionele productiegebieden in China, Korea, Canada en Amerika betreft of de relatief nieuwe in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Australie en New Zeeland. Allen hebben ze met ons een uitstekende relatie. Hierdoor kunnen we u die ginseng leveren, die het beste met uw wensen overeenkomt.

Ondersteunen van uw business

Met die jarenlang opgebouwde expertise proberen we u als onze klant zo goed mogelijk te ondersteunen bij het inkopen van uw ginseng of andere TCM-kruiden en het ontwikkelen en productie van succesvolle innovaties. Alle bij Benseng International aanwezige kennis en ervaring van de productieketen, bij voorkeur gecombineerd met die van uw bedrijf, staan daarvoor ter uw beschikking.

Kostenbesparingen

Benseng International doet meer dan simpel ginseng leveren. Met onze jarenlange ervaring en brede netwerk van producenten en toeleveranciers beogen we om vergelijkbare of betere kwaliteit ginseng tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Daar bovenop kunt u gebruik maken van de expertise van Benseng International ten aanzien van ginseng.

Breed aanbod van producten

Elke klant heeft zijn specifieke wensen en eisen. Na een korte inventarisatie van uw wensen en eisen zoeken, maken en/of leveren wij dat product waarover u tevreden zult zijn. U bepaalt de specificaties en wij leveren ginseng volgens die eisen. Heeft u daarnaast ook andere medicinale kruiden nodig? Vraag ernaar en we zullen ons uiterste best doen om, via ons uitgebreide mondiale netwerk, aan uw wensen te voldoen.