Home

TOELICHTING

ga terug

FLORAFARM GINSENG ZALF

OngeŽvenaarde productkwaliteit

met een unieke werking van A(llergie) tot Z(onnebrand)

Uit praktische ervaringen van mensen die Florafarm Ginseng uitwendig al jarenlang gebruiken is gebleken, dat de Florafarm Ginsengzalf zeer breed toepasbaar is. Dit komt vooral doordat Florafarm Ginsengzalf een uitzonderlijk hoog gehalte werkzame ginsengbestanddelen en geen corticoÔden of geur- & kleurstoffen bevat.

Een aantal interessante effecten voor u op een rij:

Allergie: Er zijn ontelbaar veel allergieŽn. Van Florafarm Ginsengzalf is bekend dat het goed werkt tegen allergieŽn die het gevolg zijn van direct materiaalcontact, zoals goud- of zilverallergie.

Brand- en drukblaren: Het uitwendig behandelen van een blaar met Florafarm Ginsengzalf resulteert, naast de verkoelende werking, in het wegtrekken van het vocht uit de blaar. De opperhuid hecht zich daardoor weer aan de onderhuid. Om de aanhechting goed te laten verlopen, moet de blaar qua belasting ontzien worden. Blaren die stuk zijn genezen sneller, al is regelmatig herhalen noodzakelijk.

Bijholteontsteking: Door het uitwendig aanbrengen van Florafarm Ginsengzalf op de ontstoken plek wordt meer slijm geproduceerd, die dunner van consistentie is. Verstoppingen komen daardoor minder voor of komen sneller los.

Decubitus / doorliggen: Langdurig liggen of zitten kan een pijnlijk oppervlakkig beschadigde huid tot gevolg hebben. De helende werking van de Florafarm Ginsengzalf geeft, na aanbrengen van het product op de pijnlijke plekken in de meeste gevallen binnen enkele dagen zichtbaar resultaat.

Eczeem: Er zijn vele soorten eczeem. Florafarm Ginsengzalf blijkt na herhaaldelijke uitwendige behandelingen, zeer positief te werken tegen bijvoorbeeld zwemmerseczeem. Na de start van de behandeling kan de kwaal even verergeren, waarna deze af zal nemen.

Insectenbeten: Mensen kunnen soms flink irritatie ondervinden als gevolg van een insectenbeet. Door het ruim opbrengen van de Florafarm Ginsengzalf verdwijnt de irritatie of neemt aanmerkelijk af. Dit komt mede door de verkoelende werking van ginseng. Ginseng zorgt ook voor versnelde afbraak van lichaamsvreemde stoffen, die de jeuk aanvankelijk veroorzaakten. Herhaaldelijke toepassing kan noodzakelijk zijn.

Kloven: Preventief gebruik van Florafarm Ginsengzalf voorkomt het ontstaan van kloven. Bestaande kloven worden verzacht door het uitwendig toedienen van ginseng en de pijn zal daarmee aanmerkelijk verminderen. De ontstekingremmende werking van ginseng, met de toename van het celdelend vermogen van de huid, zorgt voor een snelle genezing van kloven. Het resultaat is vaak binnen een week merkbaar.

Ontsteking: Wondjes kunnen gaan ontsteken. Vaak is dit het gevolg van een verminderde afweer van het lichaam. Het uitwendige gebruik van Florafarm Ginsengzalf heeft een positieve invloed op het afweermechanisme. De uitwendige behandeling van de ontsteking met ginseng heeft onmiddellijk effect op zowel oppervlakkige als onderhuidse ontstekingen.

Psoriasis: De uitwendige behandeling met Florafarm Ginsengzalf werkt overwegend goed voor de, soms aan stress gerelateerde, huidaandoening psoriasis. Ginseng werkt stressverlagend. De Florafarm Ginseng zalf werkt vochtregulerend en voedend, maar bovenal heeft het weefselherstellende vermogen van ginseng de grootste invloed op de vermindering van de aandoening.

Puistjes / acne: Door het uitwendig aanbrengen van de Florafarm Ginsengzalf op de gewassen huid, zal het product in de poriŽn trekken en daarmee een kleine barriŤre vormen tegen bacteriegroei. Ginseng werkt ontstekingremmend en vergroot het celdelend vermogen van de huid, waardoor de huidporiŽn sneller genezen en littekenweefsel vermindert.

Schaaf- en snijwonden: Door een niet meer bloedende wond herhaaldelijk met Florafarm Ginsengzalf te behandelen, wordt direct een ontstekingremmende werking verkregen. Door het gebruik van ginseng neemt het celdelend vermogen van de huid toe, wordt nieuw weefsel sneller aangemaakt en zal de wond sneller genezen. Het ontstaan van littekenweefsel wordt verminderd door de uitwendige toepassing van ginseng. Bij het opbrengen van het product kan een lichte tinteling worden waargenomen.

Spierpijn (verzuring): Mensen die intensief sporten kennen het begrip spierpijn maar al te goed. Deze pijn, ook wel verzuring genoemd, is het gevolg van opbouw van lactaat. Het uitwendig aanbrengen van Florafarm Ginsengzalf op de spieren, heeft een snelle opname van de werkzame ginsengbestanddelen (=ginsenosiden) in de bloedbanen tot gevolg. Deze ginsenosiden stimuleren het functioneren van de lever, waardoor het lactaat door toedoen van ginseng indirect versneld wordt afgebroken. Tevens zorgen de tot diep in het spierweefsel indringende ginsenosiden, direct voor een sneller herstel van verzuurde oftewel beschadigde (spier-) cellen.

Zonnebrand: Na behandeling van de beschadigde huidcellen, ten gevolge van verbranding door de zon, met Florafarm Ginsengzalf zal snel een licht verkoelend effect waarneembaar zijn. Het huidherstellende vermogen van ginseng zorgt ervoor, dat het branderige schrijnende gevoel spoedig verdwijnt. Ginseng is een gezonde en perfect werkende "aftersun".


Voor meer info kijk op www.Florafarm.dega terug